Sista dagen =)


Underbart! Sista dagen här i Ö-vik.
Jag har haft blandade känslor för det här jobbet. V.9- Jätte svårt till en början (för det var ju inte alls som jobbet i Bollnäs) V.10- Blev jag sjuk i två dagar, så det gjorde ju inte det här lättare.. För jag kunde ju inte jobbet här än.  Och att ligga i sängen med feber på ett hotellrum och var jätte stressad, och titta på klockan och undra när jag skulle bli frisk. Gjorde ju inte att jag tillfrisknade fortare.
V.11- Började jag få kläm på jobbet här. Allt här gick i hyfsat lugnt tempo. (som allt gör här i norrland..) Och jag hann med mina uppgifter i god tid.
V12- Jag höll verkligen tummarna att det här skulle vara sista veckan. Men icke.. Och den här veckan bara rasade det in jobb. Så det var lite stressigt denna vecka... V.13- Jag trodde det skulle bli en skit jobbig vecka. Men tack och lov hade jag fel där oxå. Jag har haft det jätte lugnt. Skönt =) Men dagen är ju inte slut än..så det kan ju fortfarande rasa in saker dom tycker att jag ska göra..
Men just nu sitter jag bara å väntar på att dom ska säga att vi är klar med allt. Hoppas det blir snart.. =)

Det har faktist varit nyttigt för mej att vara borta så här i fem veckor. Jag har lärt mej massor. Bl.a att jag klarar faktiskt av saker som ser rätt hopplösa ut från början. Och att hur jobbigt det än känns, och hur gärna man än skulle vilja ge upp. Så är det bara å bita ihop och göra det bästa av situationen. Och det har gjort att jag känner att jag faktiskt har växt lite som människa under den här tiden.
Och en till sak som har varit bra med att vara här är att jag och Magnus har fått saknat varandra. Och det har varit jätte bra. För då uppskattar vi varandra mycket mer när vi väl träffas.
Och när jag åkte trodde jag aldrig att det skulle vara så jobbigt att vara borta från honom.
Men jag har saknat honom tok mycket hela tiden. Så det har varit så mysigt att komma hem till min undrebara man på helgerna =)
   magnus1.jpg                  bilder på oss som var med på inbjudningskorten                  Min stilige man




Sista veckan =)

Vecka 13..Jippi =) Jätte skönt att det är sista veckan här uppe i Ö-vik. Det har absolut varit en mycket lärorik tid här. Men det ska bli riktigt, riktigt skön att komma hem igen.
Jag var ju upp och jobbade en sväng på jobbet i Bollnäs i torsdags. Och fy vad jag längtar tillbaka =)
Jag trivs så bra på jobbet där. Tack mina underbara jobbarkompisar för det.


Fick nyss mail från Magnus.. Han hade lite förslag på badrums möbler. För vi håller ju på och gör badrum nu äntligen =) Har varit på gång sen vi flyttade in..för 2 år sedan..
Men nu ser det ju hoppfullt ut iaf. Så nu ska vi bara beställa sånna där roliga saker som kakel, badrumsmöbel, badkar och duschvägg.

                                              
                                             

                               c

Tror vi har bestämt att det blir dom här sakerna.. Och sen kommer det bli vitt kakel på väggarna, och svart kakel på vissa delar av väggarna, och grått golv. 

Åå..vad jag längtar tills badrummet är klart. Kommer bli så underbart att ha ett riktigt stort badrum =)

                                     Så här ser vårt badrum ut för tillfället
DSCN1610.JPG  DSCN1609.JPG  DSCN1608.JPG

Har väckt mitt intresse till liv igen =)

Bilden ?http://www.dreamcottage.nu/butik/contents/media/071110_tilda-med-fagel.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://www.dreamcottage.nu/butik/contents/media/071110_edwins-snogubbe.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.
Jag har börjat måla igen =) Jag gick ju Bild & formgivnings programmet på gymnasiet. Men efter att jag slutade där så har jag inte ägnat många stunder till mitt egentligen så stora intresse.
Men nu har jag tagit tag i det igen. Och det började med att jag hittade dom här otroligt söta bilderna. 
Så jag har letat runt lite på internet efter just den här typen av bilder, sen skriver jag ut dom och ritar av dom.
Mycket mysigt =)

Det är extra skön nu när jag jobbar ganska mycket oxå..att bara sätta sig vid skrivbordet när man kommer hem och koppla av. 
Bilden ?http://www.dreamcottage.nu/butik/contents/media/070915_tilda-bakar.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://www.dreamcottage.nu/butik/contents/media/070125_tilda-med-flator.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.Bilden ?http://www.dreamcottage.nu/butik/contents/media/071110_tildaisnostrom.gif? kan inte visas, då den innehåller fel.
                                                                                                                                                                       

Längtan efter barn..

Längtar nåt så otroligt mycket efter barn nu.
Tycker att alla runtomkring mej har eller ska ha barn. Ser barnvagnar och magar överallt.

Det går ändå i perioder..och jag tycker att det har gått ganska bra nu ett tag. Jag har försökt tänka att vi måste ju renovera huset klart först, och sen måste vi ju ha en ny bil och så..
Så inte kan vi skaffa barn än heller..
Jo klart vi kan..! Det är ju väntetid på barn. Klart vi hinner få klart badrummet, och måla och tapetsera det som är kvar på 9 månader..
Men ändå så har den inställning hjälpt mej att tänka att det inte gör nåt att vi inte blir med barn nu..vi har ju så mycket att göra i alla fall.
Och skulle jag bli med barn nu, då kommer vi ju få barn i slutet på året. Och det är ju inge skoj att vara född sent på året heller. Dum ursäkt.. Jag skulle väl hellre få barn på nyårsafton än inga barn alls.

Och nu när jag jobbat borta så har det ju det mesta varit lite allmänt motigt. Och förra veckan när jag hade slutat jobba och låg på hotell rummet så fick jag ett sms av en kompis, där hon berättade att hon skulle ha barn.
Jätte kul, verkligen.. Men inombords kändes det inte alls så jätte kul. Så jag ringde till magnus med gråten i halsen och och tyckte livet var orättvist. Och då berättade han att ett par till som vi känner oxå ska ha barn.
Och det gjorde ju inte saken bättre. Usch vad jobbigt..

Undra när det ska bli vår tur då... 
Jag tror inte storken hittar hem till oss...jag ska köpa en GPS till honom... ;)

Måndag 17/3 kl 14:00..

Sitter på jobber i en liten by utanför Ö-vik nu.. Det är fjärde veckan jag är här och jobbar nu. Så nu börjar det bli segt. Kanske ska berätta lite vad jag jobbar med oxå. Jag jobbar på ett företag i Bollnäs som heter Anthill.
Så jag jobbar på kundtjänst avdelningen där. Och nu så är jag då "utlånad" hit upp till norrland  en sväng =)

Jag börjar längta hem nu! Även fast jag har varit hem varje helg. Men för varje söndag som kommer så blir det motigare och motigare att åka tillbaka. Men den här veckan är det kort vecka iaf =) Jag åker ju hem redan på onsdag nu.

Men jag måste ju säga oxå att det inte är bara trist och jobbigt att vara här. För jag tror ändå att hade jag fått den frågan idag om att åka upp hit och jobba, nu när jag vet hur det är här. Så hade jag nog iaf sagt ja. För jag ser det här som en merit. Och något som kommer hjälpa mej att göra ett bättre jobb när jag kommer tillbaka till jobbet i Bollnäs. Så jag har blivit många erfarenheter rikare av det här.


En sak som är bra med att jobb borta är att jag uppskattar jätte mycket att vara hemma. Så i fredags när jag var hemma så påsk städade jag. Och sen bakade jag bullar =) Och jag gick omkring och bara mös och tyckte livet var underbart. Så sen när min underbara man kom hem så luktade det nybakat i hela huset =)
Åå vilken mysig fru jag är ;)  (Tycker jag själv iaf.. Tror Magnus tycker det oxå)

vagen

Nybakade bullar =)     Mycket nöjd med gardinerna =) Gamla rullgardiner från Erikshjälpen

Lite bilder från vårt bröllop 1/9-2007

puss.jpg   puss2.jpg   Min stilige man   anna3.jpg   ringarna.jpg   anna1.jpg   magnusblommma.jpg   annamagnus1.jpg   tjejerna.jpg   magnus1.jpg   vialla.jpg   annamagnus2.jpg   utgång.jpg   annamagnus4.jpg   håret.jpg

Första kapitlet..

Tänkte jag skulle börja blogga lite jag oxå då...

Jag skriver ju inte dagbok eller nåt sånt annars. Men jag har så mycket att berätta..;) Och jag kan tycka att det är kan vara ett skönt slut på dagen att skriva ner lite tankar och händelser som hänt under dagen.
Så det kan ju passa bra med en blogg då.. Sen får vi väl se om nån vill läsa den...
Men jag tycker det ska bli skoj iaf =)


Nu ska jag bara försöka lära mej hur det här funkar..



                                                           

                             
                   

 bilder på oss som var med på inbjudningskorten                                            

                                                                


                                                                                          

                 

RSS 2.0