Han är inte död, han lever

Den här veckan har varit lite tung faktiskt.
Det började med att jag i förhoppning om att få ett positivt resultat, åkte coh köpte ett gravtest på apoteket.
Jag köpte ett digitalt, så jag inte skulle behöva fundera på om det var + eller - jag såg på stickan. För på den här så står det klart och tydligt, gravid eller inte gravid på.
Och den här gången stod det inte gravid. Himla skit.. Men vi deppar inte ihop för det. Och jag skulle ju trots allt på en jobb intervju, så jag kunde ju hoppas på ett positivt resultat där iaf.
Och ni som har följt min blogg tidigare i veckan vet ju hur det gick på intervjun. Negativt resultat där oxå.
Sen sov jag dåligt i två nätter för det här. Jag kände mig så värdelös. Tyckte dom att jag var så dålig och otrevlig eller. För jag vet ju att jag skulle ha passat perfekt för det jobbet =) Synd bara att dom inte fattade det oxå. Det är deras förlust iaf...hehe..

Sen på onsdag strax före kl 23. Vi var på väg upp och lägga oss. Då svängde det in en bil på gården. Och jag blev jätte rädd. Jag sa till Magnus: -Nu kommer det nån som ska stjäla nåt..
Och Magnus dum förklarade mej lite där. För han sa: -Tror du att nån som planerar att göra ett inbrott åker hem till någon där det lyser i hela huset.
Och där måste jag säga att han hade en liten poäng..

Men det kom iaf en man och knackade på dörren. Så Magnus öppnade. För jag hade ändå inet släppt den där tanken på att det var en inbrotts tjuv.
Men den där killen frågade lite försiktigt om vi hade en katt. För då hade nog han troligen kört på den.. Och eftersom vi har fyra katter. Så var det väl mycket troligt att det var våran. Så vi började räkna in våra tassar. Mini var inne, och Nelly hade legat inne i garaget och sovit, och efter ett tag kom även Baloo smygande. Så när vi då förstod att det var Bill som han troligen kört på, så såg jag på Magnus att han blev lessen. För Bill är Magnus favorit katt.
Men vi gav inte riktigt upp hoppet ändå. För eftersom vi inte hade hittat honom än så kunde det ju betyda att han faktiskt levde.  Att han bara var lite skadad..
Så jag satt ute på trappan och grät en skvätt. Himla skit..inte Bill..
Så när vi gick och la oss bad jag en stilla bön till Gud. "Snälla Gud gör så att Bill inte är död. Gör så att han kommer hem imorgon. Vi behöver Bill"
Men vi försökte väl ändå vänja oss vid tanken på att han var borta. Men hoppet fanns väl ändå kvar lite iaf..

Och dagen efter, alltså igår torsdag. Då ringer Magnus till mej när jag precis har slutat jobbet. Och berättar att Bill har kommit hem. Och han verkar inte ett dugg påkörd. Så kanske det var en annan katt som den där killen hade kört på. Eller så var det Bill.. Kan ju hända att bilen bara nuddat till honom, så han bara blivit lite skrämd..
Men huvudsaken är att han är hemma nu iaf =)



OS

Har ju inte komenterat OS nånting alls..
Jag och Magnus sitter och kollar på tv nu..och dom håller på och disskuterar OS..

Vi har utsett den absolut tråkigaste grenen i OS. Och vinnaren är, Segling. För att citera min man "Det måste vara den tråkigaste publiksporten som finns"
"Det står en kameraman på land och filmar en massa båtar. Man vet inte hur långt dom ska åka, eller när dom är framme.."Man fattar in vart dom ska, och absolut inte vem som leder"
Alltså en väldigt tråkig sport.

Negativt

Det blev inget jobb för mej på Kappahl. Skit oxå. Men det var väl lite det jag kände på mej... Men så klart hoppades jag in i det sista på det jobbet. Hade varit så roligt att jobba där.
Men icke...

Men jag har ju faktiskt mitt jobb på Anthill ändå. Jag får kämpa på där ett tag till då. Det är väl inte så dumt att jobba där
heller. Och sen har jag ju mitt extra jobb nu oxå =) Jag ska ju sälja inrednings saker. Och det är jag väldigt inspirerad inför. Så det tror jag kommer gå bra =) Hoppas jag..

Nu ska jag fortsätta tapetsera hallen =) Så det är fint till på lördag när det kommer folk hit.

Ännu mer nervöst..

Jag tycker inte att intervjun idag gick så bra. För jag var grymt nervös. Jag som inte brukar vara nervös. Utan försöka ta det som det kommer, och göra mitt bästa av situationen.
Och det gjorde jag väl nu oxå. Men jag tycker inte alls att det gick bra. Jag vet inte om dom fick nån riktig bild av vem jag är. Jag försökte ändå vara glad och trevlig. Och svara bra på de frågor dom hade. Så det gick väl egentligen bra.
Och när jag skulle gå därifrån så sa dom att dom tyckte det kändes positivt. Och att jag verkade vara vara en glad och trevlig tjej =) Så dom verkade väl ändå nöjda.
Så jag hoppas att det räcker till en till intervju imorron iaf. Dom skulle ringa ikväll kl 8 och meddela om jag får komma imorgon oxå. Så nu är det bara att sitta och vara nervös i en timme till.
Fortsättning följer...

Nervös...

Nu är det inte länge kvar tills jag ska vara på intervju.. Jag har varit rätt lugn sen jag fick reda på det. Men nu börjar det kännas lite nervöst. Jag har faktiskt inte förbrett mej så mycket. Jag vet väl lite saker jag ska säga. Men en presentation om mej själv i 15-20 minuter.. Det känns lite svårt. Jag hoppas att dom frågar saker oxå. För prata inför folk har jag inga bekymmer med iaf.
Gäller bara att jag får fram vad jag kan, vad jag har för meriter, och vad rackarns trevlig och social jag är =) Och att jag så fruktansvärt gärna vill ha det här jobbet.
Så håll tummarna nu allihop. Kl 14.10 gäller det.

www.innerum.se

Livet rullar på som vanligt, med jobb och renovering..
Det händer ju faktiskt en del på jobb fronten nu =) Som jag har skrivit tidigare så ska jag ju på intervju för Kappahl på måndag. Och igår så ringde dom från ett företag som heter innerum.
Jag hade nästan glömt bort att jag skickat en ansökan till dom. Det är ett företag som man säljer inrednings saker via hempartyn. Så chefen därifrån ringde mig igår och frågade om jag ville jobba som säljare till dom.
Och jag tycker det låter lätte roligt. Så jag tackade ja =)
Jag kan väl erkänna att jag ibland kan tycka att sånna där hempartyn är lite trista. Men det här känns riktigt skoj. Det är ett rätt nystartat företag. Dom startade i april i år. Och än så länge är vi 34 säljare i hela landet. Så jag tycker det känns riktigt roligt att få vara med från början och bygga upp det här. 
Kika gärna in på hemsidan www.innerum.se

Och känner nån här att ni vill att jag ska komma hem till er och ha en visning. Så hör jätte gärna av er =)

Kl är 15:45..och allt är lugnt

Oj vad det ringer lite idag. Har varit jätte lugnt ända sedan jag började imorse kl 11. Så nu när kl är 15.45 har jag bara tagit 41 samtal. Men det är väl lite skönt när det inte ringer mer än så här ändå.. För det är ju jobbigare när det tok ringer.
Men det som är lite positivt med att det ringer mycket, är att dagen går lite fortare iaf.
För den här dagen känns som att den aldrig ska ta slut. Har nyss mailat chefen och frågat om jag får gå hem. För jag har så mycket att göra hemma ändå så. Så det gör inte mej någonting alls att gå hem nu, och få obetald arbtid nån timme.

Jag ska bl.a hjälpa Emma att flytta =) Känns faktiskt riktigt skönt att hon flyttar nu.
För även om jag tycker om henne, så påverkar det vår relation lite när hon bor hos oss.
Så det kommer bli kanon för henne och för oss nu när hon flyttar tror jag =)

Vilken fantastisk dag

Igår Måndag var det en helt fantastisk dag =)

Lite tungt på morgonen bara. Jag kom till jobbet helt slut.. Jätte trött efter söndagens monster pass. Jag hade fortfarande ingen röst kvar när jag kom till jobbet då. Så det var väl efter tre koppar kaffe och 4 timmars jobb som rösten började låta som vanligt igen.

Men när halva dagen hade gått. Och jag räknade hur många samtal jag hade tagit. Då såg jag att det faktiskt var möjligt att jag skulle kunna nå mitt dröm mål idag =)
Så när min arbetsdag var slut hade jag nått mitt mål. Jag lyckades komma upp i 152 samtal. ÄNTLIGEN =)
Så nu måste jag ju sätta upp ett nytt mål ju..

När jag hade ca en kvart kvar att jobba så ringde det på min mobil. Men jag satt i samtal, så jag kunde inte svara. 
Jag såg att det var ett hudik nr. Så jag tänkte att det säkert var nån av mina gamla klasskompisar.
Men nyfiken som jag är kunden jag ju inte vänta på att den personen skulle ringa upp igen.. Så jag skickade numret till 118 118, för att kolla vem det var. Och till min förvåning så var det Kappahl i Hudik =) Jippi
Jag hade nästan glömt bort att jag skickat in en jobb ansökan till dom. Ang jobb på det nya Kappahl som ska öppna i Bollnäs.
Men självklart ringde jag upp dom på en gång. Jag fick prata med chefen där, och hon sa att jag var en av dom 23 personer som dom hade tagit ut för intervju.
Så på måndag ska jag upp till Hudik på Best Western och presentera mej. Jag skulle få en kvart på mig sa hon. Så då gäller det att kunna marknadsföra sig själv så bra som möjligt då.
Och efter det ska dom ta ut 10 personer som går vidare till dag 2. Och då skulle det bli en lite mer ingående intervju.
Så det är bara att hålla tummarna att det går bra. För jag vill väldigt gärna ha jobbet.
Inte för att jag inte trivs på det jobb jag har nu. För just nu tycker jag att jag är inne i ett flyt här. Så det flyter på rätt bra med samtalen nu. Men jag saknar att stå i butik. Det var ju några år sen jag gjorde det nu. Och den största skillnaden skulle ju vara att få träffa kunderna live. Istället för att bara höra rösten på dom som man gör här.

Och när jag kom hem berättade Magnus att han hade beställt en kamera till oss =) Å vad glad jag blev. Så nu snart kan jag börja lägga ut bilder här på min blogg oxå =)

När jag gick och la mej var jag så uppspelt att jag omöjligt kunde somna. Så jag låg och hade min dator i knä och kollade på "Andra avenyn" Det blev 6 avsnitt innan jag verkligen måsta försöka somna. Så kl hann nog bli 2 innan John Blund kom och kastade sömnsand i mina ögon. Och det får jag lida lite för idag måste jag ju säga. För jag är rätt trött nu.. 
Men det gör inget =) Gårdagen var ju så fantastisk, så det är värt att vara lite trött idag.  

Det riiinger...

Jobb..jobb..
Usch vad det ringer på jobbet. Och det har det gjort i flera dagar nu. Igår kväll var en riktig skit kväll. Det ringde nåt så otroligt mycket. Det var väl uppe i 80 samtal i kö som mest.
Så då kände jag paniken komma lite smått.. Men jag kan ju inte göra annat än att försöka jobba så effektivt som möjligt. Försöka svara så snabbt jag bara kan på det kunderna funderar på.
Men när kl blev 21, och vi normalt stänger. Då vara det fortfarande 50 i kö. Och jag var ju schema lagd till 21.30 oxå så. Men jag kom inte från jobbet förän 21.50. Och kunder som tålmodigt orkar sitta i kö och vänta fast vi har stäng. Dom vill ju ofta nåt långt och krångligt.
Så fast jag jobbade så jag var helt slut. Fick jag inte ihop mer än 139 samtal. Så det är jag riktigt missnöjd över.
Jag har satt som mål för mig själv att ta 150 samtal på en dag. Och det har jag inte lyckats med än tyvärr. Men det ska jag göra. För en sån tävlings människa är jag =)
Förra söndagen tog jag 142 samtal. Men jag var ju ändå inte riktigt nöjd med det. För mitt mål var ju som sagt 150. Och jag tycker det är jätte jobbigt om jag inte når det mål jag satt upp.
Även om jag vet att jag gjorde ett bra jobb då. Och jag kan ändå luta mej mot att jag vet att jag inte hade kunnat göra på nåt annat sätt. För jag gjorde verkligen mitt yttersta den dagen. Men ändå känns det inte riktigt bra när jag inte lyckas nå målet.

När jag satt i bilen på väg hem från jobbet igår var jag helt tom i huvet. Och ingen röst hade jag kvar heller. Och jag som alltid sitter och sjunger i bilen när jag åker själv.. ;)
Men igår fick jag bara lyssna. För sång rösten var inte på topp då.

Kanske bäst jag vilar rösten till vi ska ha tjejfest med kräftor och Sing Star =) Hihi..ska bli så skoj

Min lediga dag

Idag är jag äntligen ledig. Jag har jobbat 7 dagar i rad. Så nu tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av en hel dags ledighet..
Jag har faktiskt inte klivit upp än heller. Usch jag tycker själv att jag är lite lat. Men när ska jag annars få ta igen alla förlorade sömntimmar..om inte idag.

Men det är ju annat som ska göras idag oxå. Jag blir lite less på att all min fritid går åt till att städa, tvätta, diska, renovera huset m.m.. Det är väl bara det där med att renovera huset som jag tycker är rätt skoj. Det andra hade jag kunnat klara mej utan på min lediga dag. Men det är ju sånt där nödvändigt ont som ändå måste göras...

Jag längtar efter att kunna ligga en hel dag och läsa en bok under en filt och äta choklad.
Men det är bara önsketänkande än så länge.. 


Men jag var och köpte tapeter till hallen igår =) Så idag blir det lite tapetsering på programmet. Det är ju skönt när man har kommit så långt som till tapetseringen. För då ser man ju att det blir nån skillnad. För så länge man håller på och river, bygger upp nytt, spacklar och slipar. Och annat sånt där trist.. Då känns det ju bara segt. Det händer ju liksom inget skoj då.
Man blir bara på dåligt humör att titta på eländet.
Men idag ska det bli lite ändring på det =)

Nä det är väl bäst att jag masar mej upp ur sängen nu då, så jag har hunnit gjort nåt innan Magnus kommer hem från jobbet.

RSS 2.0